Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt lehet elmondani mndent ami az sm-el kapcsolatos

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Debrecen

(Daku Enikő, 2015.12.10 00:43)

Édesanyám sm beteg, kíváncsi lennék, az alternatív gyógymódra. Legyen kedves tájekoztatni, enyiko@freemail.hu-ra várom válaszát. Köszönettel

Re: Nyíregyháza

(Ildikó, 2015.10.27 12:28)

Kedves Aranka! Mivel az egész világegyetem rezgésekből áll, az ember maga is rezgések összessége (pl. az EKG-t mindenki ismeri), bármi amivel rezgéseket lehet kelteni, sejtszinten kitűnően hat. A tibeti hangtálak használata tudtommal ezer évnél régebbi, de önmagában kevés az SM-es beteg állapotjobbulásához.

Azért nem azt írom, hogy gyógyulásához, mert sajnos a betegség természete szerint akár évtizedekig is tünetmentes lehet, csak aztán visszakopog: itt vagyok! Jakab dokit személyesen ismerem, jó szakember, ennek ellenére a véleményén kívül az ön által gyógyulásnak nevezett örömteli állapotjobbulást korrekt, objektív mérésekkel - így MR-rel - is bizonyítani kellene. Szükség is volna rá, ugyanis Amerikában létezik egy alapítvány, amely sok millió dollárt adományozna annak, aki megtalálja a sclerosis multiplex gyógyítási módját vagy ellenszerét. A lehetséges Nobel-díjról már nem is beszélve.

A komplex, mindenre - így a sejtképződésre ható étkezésre is - kiterjedő életmódváltás valóban csodát képes tenni, ha stresszkezelési módszerekkel és MOZGÁSSAL társul. Szerencsére már sokan felismerték ezt, és gyakorolják, habár nem hangtálaznak. Eljutottak oda, ahová az ön gyermeke. Kívánok neki további kitartást és reménykedve várom azt a módszert, amivel a több évtizede kerekes székben ülők is meggyógyulhatnak.

Re: Re: Nyíregyháza

(Segítő, 2015.10.27 21:41)

Kissé nevetséges összehasonlítani az EKG "rezgéseket" a hangtálak rezgéseivel, és ha - mint ön előtt is ismeretes - az egész világegyetem rezgésekből áll talán jobban oda kéne rájuk figyelni! A hangtálak egyébként nem ezer hanem több mint 5000 évesek, egészségmegőrző kezelések 3000 éve folynak a segítségükkel. Fel nem foghatom,hogy ön honnan veszi a bátorságot kijelenteni miszerint mire hatnak és mire nem? A Jakab " doki" pedig pontosan a legutolsó MR vizsgálat után mondta a pozitív diagnózist, nem pedig a hasára ütögetve, mivel 25 éve foglalkozik ezzel eléggé szakmaiatlan is lenne tőle ugye.
Megköszönöm a negatív hozzászólását, de nem hinném, hogy az ön véleménye számítana a hozzáértő főorvos által mondott tényekkel szemben.
Mindenkinek van szabad akarata így eldöntheti hogyan gyógyul, mit tesz az egészségével.

Nyíregyháza

(Ildikó, 2015.11.27 20:48)

Kedves Aranka! Ősidők óta legjobb védekezés a támadás. Megértem persze az indulatait, hiszen az általam megfogalmazott igazság lerombolta az ön által felépített hitét (talán a hangtálazó vállalkozását is), hogy az SM gyógyítható, mert a fiának most visszavonult a betegsége.

A betegségnek ez a természete, ezt fejezi ki a javuló-rosszabbodó kórforma. A fia gyógyulása csak látszat. MR-rel továbbra is kimutathatóak a gócok, amik aktiválódhatnak, és szaporodhatnak is. Ön szerint Jakab " doki" pontosan a legutolsó MR vizsgálat után mondta a pozitív diagnózist. Ha úgy lett volna, hogy a v é g l e g e s gyógyulást diagnosztizálja, és nem csak a fia legutolsó shubjából (rosszabbodásából) való javulást, azóta már a világ tele lenne a csodás hírrel, hogy Magyarországon sikerült megtalálni az SM gyógymódját!

De nincs sehol. Nem probléma, hamar kideríthető, mivel pont annak a betegalapítványnak vagyok alaptó tagja, amelynek Orvos Tanácsadó Testületében Jakab doktor is részt vesz. És mellesleg 29 éve van SM-es tapasztalatom, túl vagyok két valódi féloldali bénuláson (nem zsibbadáson), ezalatt mindenfajta gyógyszert, módszert, eszközt, természetes szert stb. kipróbáltam. A hivatásomban is ezeket a tapasztalatokat hasznosítom.

Innen veszem magamnak a "bátorságot" kijelenteni, miszerint mire hatnak és mire nem a rezgések. Tanultam. De nem hallottam róla, hogy a hangtálak hatása védjegyoltalom alatt állna, és azt csak ön birtokolhatja. Úgy tudom, bárkinek joga van ismerni. Ezen túl engedjen meg korrigálnom némi félreértést: nem összehasonlítottam az EKG "rezgéseket" a hangtálakéval, csupán egyszerű példát hoztam arra, hogy a rezgések a szervezetünk részei, és mérhetőek. És mivel írásom nem felvilágosító cikk, csak hozzászólás az ön "gyógymódjához", a lényegen nem változtat, hogy mióta folynak vele egészségmegőrző kezelések.

Őszintén remélem, hogy a módszere sok SM beteg száméra meghozza a javulást, hiszen kitűnő a betegségben gyilkos hatású stressz ellen. Kérem, értesítsen minket, hogy hány évtizedek óta járóképtelen vagy tehetetlenül fekvő SM-es beteget sikerült meggyógyítania, mert ők már spontánul nehezen regenerálódnak. Ők is szeretnének szabad akaratukból egészségessé válni. Én is.

Re: Nyíregyháza

(Vélemény, 2015.11.29 08:48)

Kedves Ildikó és e blogot működtető Boros János

A betegség egy választható opció, van aki beletörődik van aki nem, AKI EZT NEM ÉRTI MEG SOHA NEM GYÓGYUL MEG.
Kedves Ildikó, ismerem az Ön "munkásságát a weboldalán" ahol kiírta az Ön válaszát a levelemre, de én ott erre nem reagálhattam. Nyilván abban hisz, hogy a reménytelen SM betegeket még jobban le kell húznia, nehogy megkíséreljenek új eljárásokat kipróbálni gyógyulásuk érdekében.
Szerencsére nemcsak e két oldalt látogatják az SM -diagnoztizáltak, így
nem tud túl nagy károkat okozni a gyógyulni vágyók körében.
Nem kívánok további csatározásba bonyolódni, célom, hogy SEGÍTSEK azokon akik hozzám fordulnak.
Boldog Karácsonyt és minden szépet, jót kívánok azoknak akik valóban jó akarattal vannak embertársaik iránt.
Namaste!
Üdvözlettel:
Horváth Aranka
Tibeti Hangtál terapeuta

Gyógyulás SM-ből!

(Segítő, 2015.10.21 20:06)

Azt hittem nem válaszol senki! A fiam teljesen meggyógyult.

ezen az email címen elértek:
aranka.h1@gmail.com
Mindenki írjon legalább egy sort, hogy tudjam az email címeteket.

Re: Gyógyulás SM-ből!

(BARNA ERIKA, 2015.10.21 23:43)

Barátom sm beteg. Kérlek küld el az alternatív gyógymódot. Köszönöm! barnaerika4@gmail.com

Re: Re: Gyógyulás SM-ből!

(Segítő, 2015.10.22 08:02)

írtam neked Erika

Re: Re: Gyógyulás SM-ből!

(Hegedűs Istvánné, 2015.11.04 20:18)

Re: Gyógyulás SM-ből!

(Zsuzsa, 2015.10.24 23:21)

Szia,az e -mail címem happy13@azet.sk Légyszives írd meg a gyogymódot. Koszonom

Re: Gyógyulás SM-ből!

(Szia Kedves Aranka!Engem is erdekelne ez gyógymod kerlek küld el.köszönettel, 2015.10.31 21:59)

Szia Kedves Aranka!Engem is erdekelne ez a fajta gyógymod.köszönettel

Re: Re: Gyógyulás SM-ből!

(Segítő, 2015.11.01 13:55)

nem írtál e-mail címet

Re: Gyógyulás SM-ből!

(Ez nagyon szuper!!!!, 2015.10.31 22:08)

Szia Kedves Aranka!Elkúldened nekem is az alternativ gyógymodot marcsi.toth72@gmail.com kószönettel Toth Maria

borosjanos51@gmail.com

(János, 2015.10.23 17:37)

Kedves Aranka!
Köszönöm, hogy megírtad a fiad gyógyulásának körülményeit. Ézt írtad:
"Sziasztok!Bocs, hogy ennyi idő után, de több fórumon próbáltam írni, sok helyen nem is válaszoltak.

sokan csak az orvosokban bíznak. Pedig!!!

Fiamnál 4 éve diagnoztizálták az SM-et. Három komoly shubon esett át és azt mondtuk ebből elég. Ami ezután történt az csodálatos gyógyulásának a története.

Az orvosa aki 25 éve ezzel foglalkozik értetlenül áll a gyógyulása előtt.

Szerintünk ez a legnagyobb elismerés.

A kezelés :

Hangtál terápia amivel én kezeltem, mivel Tibeti hangtál terapeuta vagyok.

Először csak stresszoldást kerestünk, amikor kipróbálta a hangtálakat rájöttünk ez sokkal többet tud.

Elvégeztem a képzést és kikezeltem a fiam. Fut, bicajozik és eltartja a családját.

Egy éve már nem félünk a nagy melegektől sem, mert akkor is jól van.

A hangtálak rezgései sejt szinten hatnak. A rezgés jótékonyan hat a rosszul működő szervekre az idegekre is. Ott hat ahol probléma van. Felébreszti a szervezet öngyógyító képességét.

Ennyi a titok. Csak akarjatok meggyógyulni és úgy lesz. Fontos, hogy ne higgyétek el az orvosnak hogy bármi gyógyíthatatlan, mert nem igaz.

A weboldalamat is olvassátok el nyugodtan sok hasznos info van rajta:http://hangtal-haz.blogspot.hu/Kérdezzetek nyugodtan, szívesen válaszolok."
Nos azt gondolom, hogy a hit nagy dolog. Egy anyának fontos, hogy segitse a gyermekét. Szíved joga, hogy mit hiszel. Azt gondolom azonban, hogy ennek semmi alapja sincs. Nekem is voltak éveim amikor tünetmentes voltam. De sajnos ez nem tartós. Csodák sajnos nincsenek.

Üdvözlettel:

JánosSzép estét!

Re: borosjanos51@gmail.com

(Segítő, 2015.10.24 09:27)

Kedves János!

Igen aki kiírta az elérhetőségeit mind megkapta ezt az általad bemásolt levelet, nem csak Te.
Úgy gondolod a fiam gyógyulásának semmi alapja nincs?
Mit gondolsz, hogy képzeljük, hogy felépült? Bárkivel szívesen találkozik és elmondja Nektek!
Az Uzsoki kórház Neurológiáján kezelte a Dr.Jakab Gábor
ezt is biztos csak képzeltük, Ő mondta 4 év után, hogy nem kell neki több gyógyszer.
Furcsa, hogy egy pozitív hírre így reagál egy beteg.
Persze minden korban megkövezték aki a régi dolgokat megkérdőjelezte. Van gyógyulás ebből is ahogyan időről időre a legtöbb betegségre megtalálják a megoldást.
Nem értem, mert írsz itt az oldalon új gyógyszerekről is akkor a gyógyulás nem jó hír?
Én kötelességemnek érzem, hogy minden SM beteggel tudassam ezt a jó hírt. EZ NEM CSODA, EZ GYÓGYULÁS.
El kell dönteni ki az aki tényleg elindul és megkűzd a saját gyógyulásáért, vagy az orvosokra hallgat és feladja. Tudom ez a könnyebb. De nem vezet célra.
Ez nem csoda volt, keményen és évekig kűzdöttünk érte!!! Az egész család! A hangtálazás mellett naponta agykontroll és az étkezést is megváltoztatta. Ez egy komplex életmód változás volt. Gondoltam akit érdekel és kérdez annak elmesélem.
További támogatásként olvassátok el ezt a könyvet, nem kell megvenni ezen a linken elolvasható:
http://hu.scribd.com/doc/85819253/David-R-Hamilton-Az-elme-gyogyito-ereje

Köszönöm János, ha nem törlöd ki a válaszom, mert a jó szándék vezet!


Re: Re: borosjanos51@gmail.com

(János, 2015.10.24 09:59)

Eddig sem törőltem ki, ezután sem teszem. Elmondtam a véleményem, és ennyi.
Ha Te és a fiad hisz benne ez a Ti dolgotok. További sok sikert.
Jakab doktor véleményét szívesen olvasnám itt. Írjon ide.

János

Re: Re: Re: borosjanos51@gmail.com

(Segítő, 2015.10.25 08:27)

Köszönöm János a lehetőséget, de nincs időm, hogy további bizonygatással, orvos ide citálásával... stb foglalkozzam.
Más a dolgom; azokat támogatni akik szeretnének gyógyulni és hisznek ebben. Készítettem egy blogoldalt, akit érdekel meg fogja találni ott mindenki elér és kérdezhet, akit érdekel az általunk alkalmazott életmódváltás és gyógymód.
Köszönöm a lehetőséget és a párbeszédet Veletek.
Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánunk!
Aki ide írja az elérhetőségét azzal is felveszem a kapcsolatot.

wilda444@gmail.com

(Vaga Ildikó, 2015.10.09 12:30)

Kedves Segítő!Az előbb elfelejtetem megíyrni az e-mail címemet: wilda444@gmail.com
Kérlek,ha lehet ide válaszolj nekem.Egy nagyon kedves barátom szenved ebben a betegségben.Szeretnék neki segíteni.
Köszönöm előre is segítségedet.

Van megoldás

(Gábor, 2015.06.06 15:54)

Van megoldás! A családunkban is van SM betegségből meggyógyúlt családtag.

Szívesen megosztom a történetét.

ragacsuj@gmail.com

Re: Van megoldás

(Vaga Ildikó, 2015.10.09 12:26)

Kedves gábor!Kérlek ha lehet oszd meg velem is a tapasztalataidat.Egy nagyon jó barátnőm szenved az sm betegségben,és nagyon szeretnék neki segíteni ha lehet.
Köszönettel:Varga Ildikó e-mail: wilda444@gmail.com


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »