Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt lehet elmondani mndent ami az sm-el kapcsolatos

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

bagi1921@freemail.hu

(Bagi Miklós, 2016.02.23 10:27)

Engem érdekel. Hol mikor, mennyiért lehet részt venni egy ilyen terápiában.
Köszönettel;
Miklós

Re: bagi1921@freemail.hu

(Segítő, 2016.02.23 11:08)

Kedves Miklós!
Imént épp az elérhetőségeimet írtam le, kérlek írj oda.
Köszönöm.
Üdv.
H.Aranka

majsa.gabriella@gmail.com

(Gabi, 2015.01.20 06:18)

Szia, kérlek írd meg nekem is, hogy a fiadnak hogyan sikerült meggyógyulni ebböl az állapotból. Sajnos én egy éve tudom, hogy ilyen betegségem van, de nem tudom elfogadni.Előre is nagyon szépen köszönöm!

Re: majsa.gabriella@gmail.com

(Virgancz László, 2015.01.20 10:59)

Re: majsa.gabriella@gmail.com

(Segítő, 2016.02.23 09:16)

Sajnos ezen az oldalon nem időrendben vannak a hozzászólások
Írtam Neked Gabriella!
Üdv.

Nyíregyháza

(Ildikó, 2016.02.16 20:13)

Szeretném közölni, hogy készül az SM életmód könyv (sclerosis multiplexben ugyanis életmód változtatásra van szükség) benne az alapvető Táplálkozásterápiával, bevált, kipróbált természetes szerekkel és módszerekkel, amik még a progresszív kórlefolyást is képesek jótékonyan lelassítani. Természetesen nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést, viszont mutat egy jól járható utat. A könyv ingyen letölthető lesz a kiadó honlapjáról.

Addig is, akinek segítségre van szüksége, kérem írjon a tothmildiko@netra.hu címee.

Vércsoport miatti SM csirkehústól...

(av, 2016.01.18 23:19)

http://www.youtube.com/watch?v=LYgpKGmhFUU
41:00 után


csalán

(av, 2016.01.16 20:59)

Videó:

http://www.youtube.com/watch?v=fIh9EsQhaJg

1:18
...............................................................
http://bokorkatalin.hu/p=kapcsolat.htm

zold.imre8@digikabel.hu

(Zöldné, 2016.01.04 18:27)

Én is sm beteg vagyok, kérlek segíts, írd meg,hogy hogyan gyógyult meg a fiad. Előre nagyon szépen köszönöm.

evianya62@gmail.com

(Némethné, 2016.01.01 14:31)

Szeretném megtudni a gyógyulás módját,,ha lehet,köszönöm előre is.

evianya62@gmail.com

(Némethné, 2016.01.01 14:29)

Az előbb lemaradt az email címem.

sm

(Ági, 2015.12.16 19:08)

Kedves Csoporttagok!
Egy eü-i előadáson voltam. Teljesen új megvilágításban közelíti meg a betegségeket és azok okait, valamint a lehetőségeinket is, fantasztikus megoldásokat vetít előre, mit tehetünk gyógyulásunk érdekében. Több gyógyult beteg is részt vett az előadáson, és mára köszöni, jól vannak. Mindenkinek ajánlom, aki megoldásokat keres, éppen csak egészséges szeretne maradni, azoknak pedig főleg, akik komolyabb problémákkal küzdenek. Infókat megkeresésre szívesen adok arról, hogy mikor és hol lesz hasonló a közeljövőben.
orvosilag igazolt tanulmányt is tudok küldeni a termékről...
Szép napot kívánok mindenkinek!
berenyiagnes@hotmail.com

Debrecen

(Daku Enikő, 2015.12.10 00:43)

Édesanyám sm beteg, kíváncsi lennék, az alternatív gyógymódra. Legyen kedves tájekoztatni, enyiko@freemail.hu-ra várom válaszát. Köszönettel

Re: Nyíregyháza

(Ildikó, 2015.10.27 12:28)

Kedves Aranka! Mivel az egész világegyetem rezgésekből áll, az ember maga is rezgések összessége (pl. az EKG-t mindenki ismeri), bármi amivel rezgéseket lehet kelteni, sejtszinten kitűnően hat. A tibeti hangtálak használata tudtommal ezer évnél régebbi, de önmagában kevés az SM-es beteg állapotjobbulásához.

Azért nem azt írom, hogy gyógyulásához, mert sajnos a betegség természete szerint akár évtizedekig is tünetmentes lehet, csak aztán visszakopog: itt vagyok! Jakab dokit személyesen ismerem, jó szakember, ennek ellenére a véleményén kívül az ön által gyógyulásnak nevezett örömteli állapotjobbulást korrekt, objektív mérésekkel - így MR-rel - is bizonyítani kellene. Szükség is volna rá, ugyanis Amerikában létezik egy alapítvány, amely sok millió dollárt adományozna annak, aki megtalálja a sclerosis multiplex gyógyítási módját vagy ellenszerét. A lehetséges Nobel-díjról már nem is beszélve.

A komplex, mindenre - így a sejtképződésre ható étkezésre is - kiterjedő életmódváltás valóban csodát képes tenni, ha stresszkezelési módszerekkel és MOZGÁSSAL társul. Szerencsére már sokan felismerték ezt, és gyakorolják, habár nem hangtálaznak. Eljutottak oda, ahová az ön gyermeke. Kívánok neki további kitartást és reménykedve várom azt a módszert, amivel a több évtizede kerekes székben ülők is meggyógyulhatnak.

Re: Re: Nyíregyháza

(Segítő, 2015.10.27 21:41)

Kissé nevetséges összehasonlítani az EKG "rezgéseket" a hangtálak rezgéseivel, és ha - mint ön előtt is ismeretes - az egész világegyetem rezgésekből áll talán jobban oda kéne rájuk figyelni! A hangtálak egyébként nem ezer hanem több mint 5000 évesek, egészségmegőrző kezelések 3000 éve folynak a segítségükkel. Fel nem foghatom,hogy ön honnan veszi a bátorságot kijelenteni miszerint mire hatnak és mire nem? A Jakab " doki" pedig pontosan a legutolsó MR vizsgálat után mondta a pozitív diagnózist, nem pedig a hasára ütögetve, mivel 25 éve foglalkozik ezzel eléggé szakmaiatlan is lenne tőle ugye.
Megköszönöm a negatív hozzászólását, de nem hinném, hogy az ön véleménye számítana a hozzáértő főorvos által mondott tényekkel szemben.
Mindenkinek van szabad akarata így eldöntheti hogyan gyógyul, mit tesz az egészségével.

Nyíregyháza

(Ildikó, 2015.11.27 20:48)

Kedves Aranka! Ősidők óta legjobb védekezés a támadás. Megértem persze az indulatait, hiszen az általam megfogalmazott igazság lerombolta az ön által felépített hitét (talán a hangtálazó vállalkozását is), hogy az SM gyógyítható, mert a fiának most visszavonult a betegsége.

A betegségnek ez a természete, ezt fejezi ki a javuló-rosszabbodó kórforma. A fia gyógyulása csak látszat. MR-rel továbbra is kimutathatóak a gócok, amik aktiválódhatnak, és szaporodhatnak is. Ön szerint Jakab " doki" pontosan a legutolsó MR vizsgálat után mondta a pozitív diagnózist. Ha úgy lett volna, hogy a v é g l e g e s gyógyulást diagnosztizálja, és nem csak a fia legutolsó shubjából (rosszabbodásából) való javulást, azóta már a világ tele lenne a csodás hírrel, hogy Magyarországon sikerült megtalálni az SM gyógymódját!

De nincs sehol. Nem probléma, hamar kideríthető, mivel pont annak a betegalapítványnak vagyok alaptó tagja, amelynek Orvos Tanácsadó Testületében Jakab doktor is részt vesz. És mellesleg 29 éve van SM-es tapasztalatom, túl vagyok két valódi féloldali bénuláson (nem zsibbadáson), ezalatt mindenfajta gyógyszert, módszert, eszközt, természetes szert stb. kipróbáltam. A hivatásomban is ezeket a tapasztalatokat hasznosítom.

Innen veszem magamnak a "bátorságot" kijelenteni, miszerint mire hatnak és mire nem a rezgések. Tanultam. De nem hallottam róla, hogy a hangtálak hatása védjegyoltalom alatt állna, és azt csak ön birtokolhatja. Úgy tudom, bárkinek joga van ismerni. Ezen túl engedjen meg korrigálnom némi félreértést: nem összehasonlítottam az EKG "rezgéseket" a hangtálakéval, csupán egyszerű példát hoztam arra, hogy a rezgések a szervezetünk részei, és mérhetőek. És mivel írásom nem felvilágosító cikk, csak hozzászólás az ön "gyógymódjához", a lényegen nem változtat, hogy mióta folynak vele egészségmegőrző kezelések.

Őszintén remélem, hogy a módszere sok SM beteg száméra meghozza a javulást, hiszen kitűnő a betegségben gyilkos hatású stressz ellen. Kérem, értesítsen minket, hogy hány évtizedek óta járóképtelen vagy tehetetlenül fekvő SM-es beteget sikerült meggyógyítania, mert ők már spontánul nehezen regenerálódnak. Ők is szeretnének szabad akaratukból egészségessé válni. Én is.

Re: Nyíregyháza

(Vélemény, 2015.11.29 08:48)

Kedves Ildikó és e blogot működtető Boros János

A betegség egy választható opció, van aki beletörődik van aki nem, AKI EZT NEM ÉRTI MEG SOHA NEM GYÓGYUL MEG.
Kedves Ildikó, ismerem az Ön "munkásságát a weboldalán" ahol kiírta az Ön válaszát a levelemre, de én ott erre nem reagálhattam. Nyilván abban hisz, hogy a reménytelen SM betegeket még jobban le kell húznia, nehogy megkíséreljenek új eljárásokat kipróbálni gyógyulásuk érdekében.
Szerencsére nemcsak e két oldalt látogatják az SM -diagnoztizáltak, így
nem tud túl nagy károkat okozni a gyógyulni vágyók körében.
Nem kívánok további csatározásba bonyolódni, célom, hogy SEGÍTSEK azokon akik hozzám fordulnak.
Boldog Karácsonyt és minden szépet, jót kívánok azoknak akik valóban jó akarattal vannak embertársaik iránt.
Namaste!
Üdvözlettel:
Horváth Aranka
Tibeti Hangtál terapeuta

Gyógyulás SM-ből!

(Segítő, 2015.10.21 20:06)

Azt hittem nem válaszol senki! A fiam teljesen meggyógyult.

ezen az email címen elértek:
aranka.h1@gmail.com
Mindenki írjon legalább egy sort, hogy tudjam az email címeteket.

Re: Gyógyulás SM-ből!

(BARNA ERIKA, 2015.10.21 23:43)

Barátom sm beteg. Kérlek küld el az alternatív gyógymódot. Köszönöm! barnaerika4@gmail.com

Re: Re: Gyógyulás SM-ből!

(Segítő, 2015.10.22 08:02)

írtam neked Erika


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Következő »