Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt lehet elmondani mndent ami az sm-el kapcsolatos

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ez lemaradt:

(amanda, 2012.06.23 23:19)

Sodium Lauryl Sulfate (nátrium lauryl szulfát)

Mosóaktív, habképző, nedvesítő és erős tisztító hatású anyag, amely felmosó, autómosószerekben és gépi zsírtalanítókban fordul elő leggyakrabban.
A kozmetikai ipar samponok, tusolók, fogkrémek alkotórészeként hasznosítja.
A nátrium lauryl szulfát egy agresszív anyag, mely a bőrt, a hajat erősen szárítja.
Akadályozza a sebgyógyulást, károsítja a fogínyt és a fogzománcot, elősegíti a fogszuvasodást.

Kutatások bizonyítják, hogy allergiás bőrbetegségeket okoz, illetve irritálja a légzőszerveket. Az agyba, májba, szembe és szívbe kerülve maradandó károsodást okozhat. Gyerekeknél megakadályozza a szem normális fejlődését, felnőtteknél szürke hályogot okozhat. Gyógyszertárakban az alábbi figyelmeztetéssel vásárolható: „belégzése és lenyelése káros az egészségre”.

Ha szembe kerül, vagy lenyeljük, bő vízzel öblögetni kell, szükség esetén orvoshoz menni! A nátrium lauryl szulfáttal történő munkavégzés közben védőöltözet és védőszemüveg viselése ajánlott.

A mérgek környékén kicsit körbenéztem.

(amanda, 2012.06.23 23:07)

Pl. ez szerintem fölöttébb gyanús:
Sodium Lauroyl Sarcosinate
Lásd Anionic Surfactants

Sodium Lauryl Sulfate (SLS) és Ammonium Lauryl Sulfate (ALS)
autómosószerekben, garázspadló tisztítókban és motor zsíroldókban használják - valamint a termékek 90%-ban mint hab.
Az SLS-nek és ALS-nek kitett állatokon tapasztaltak szemkárosodást, központi idegrendszer károsodást, depressziót, nehézlégzést, hasmenést, komoly bőrirritációt és még halált is. Gyorsan felszívódhat a szemből, az agyvelőből, a szívből, és a májból, és ott elraktározódhat, ami hosszú távú károsodáshoz vezethet. Késleltetheti a gyógyulási folyamatot, felnőtteknél szürke hályogot okozhat.
Az SLS-nek és ALS-nek kitett gyerekek szeme előfordulhat, hogy nem fejlődik megfelelően, mert a fehérjéket a vegyszer feloldja. Az SLS és ALS károsíthatja a bőr immunrendszerét is azáltal, hogy elkülöníti a rétegeket, és gyulladást okoz. Gyakorta leplezik részben természetes kozmetikumokban azzal a magyarázattal, hogy "kókuszdióból származik".
Lásd Nitrosating agents, Anionic Surfactants
A biztonsági adatlapról:
Szembe kerülve: 6 albínó nyúl szemébe csepegtetett 29%-os Sodium Lauryl Sulfate oldat komoly irritációt okozott. Az anyagot az erősen bőrirritatív csoportba sorolták.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:r_PoiJ0sI70J:biogyogyaszdoktor.hupont.hu/21/veszelyes-alkotoreszek-cimtara+idegrendszer+idegm%C3%A9reg&cd=7&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

http://www.chemonet.hu/TermVil/szamok/tv2003/tv0306/hollosy.html

http://www.fuggetlen.hu/article.php?sid=4041

Üdv!

már kontaktlencsefolyadéknál is kiakadtam....

(amanda, 2012.06.20 04:13)

!!!!:
http://www.angelfire.com/al4/amalgam/tunetek.html

iraki gabonamérgezések:
Nagyon durva:
http://antalvali.com/hirek/higany-szervezet-autizmus.html

Méregtelenítő szelén

(amanda, 2012.06.20 03:25)

"Az utóbbi időben a higanyamalgám fogtömést megszüntetik, de oltóanyagokba, kontaktlencse folyadékba, állatgyógyászatban használt vakcinákba kevernek etil-higany származékot (Na-etilhigany-tioszalicilát) konzerváló és sterilizáló hatása miatt.
Az ilyen módon történő higanyterhelés mértékéről vita folyik."

'Az inhalált higanygőz 80%-át megtartja az emberi test."

http://www.hipofizis.hu/higanyamalgam.php
http://www.biodent.hu/mf200204-meregtelenites2.php
http://physiology.elte.hu/eloadas/Neurotoxikologia/Neurotox_2_2011.pdf

Kedves Mindenki!

(amanda, 2012.06.20 02:38)

amalgán tömés !!
aluminium edények,
dobozos szénsavas üditők, biztos minden dobozos ital
8szoros higany a szervezetben
fluoridos víz,
fluoridos fogkrém kerülése

Egy könyvet kezdtem olvasni, ilyeneket találtam benne:
(google fordító, ennyire futja:))

"Ez a demencia nőtt a lakosság egy magas szintje az elmúlt években, különösen az emberek a távon, mivel a rossz táplálkozás és a pihenés séma. Hillary Johnson leírja saját és mások bout a diseaseH. A mágneses rezonancia képalkotó kimutatására hegesedés az agy, mint az Sm-ben is megfigyelhető ebben a bajra. CEBS számos olyan funkciót tartalmaz a közös Sm és úgy gondoljuk, a plakkok és megsemmisítése az oxigén kezelése enzimek okozta mérgező fluor, alumínium, higany és más ionok, csökkentik a oxigén áramlását. alatt feltételeit agy gát megnyitását, vírusok és fejezd be megsemmisítésének beszéd, memória, egyensúlyi és más motoros funkciók az agy oxigén hiányában , amelyek rendszerint elpusztítják a vírusokat. Vírusok magyarázatot adhat a folyamatosan csökkenő tendenciát egészségét Sm és a CEBS betegeknek az évek során. Én használni C-vitamin mennyisége 3,4 gramm naponta mérséklése én mononukleózis, a betegség által okozott nagyon Epstein-Barr. Sclerosis multiplex: Sm jellemzi demyelinization az ideg hüvelyt a agyat és a gerincvelőt, számos fehér foltok alatt a mágneses rezonancia, izmos gyengeség, remegés és optikai ideggyulladás. Sok tünetek, mint elkent beszéd, bizonytalan járás, csoszogó lépéseket, és rossz egyensúly hasonló Parkinson, amely tünetek azonos manganism. Sok SM betegek 8x a higany a liquor mint a normál személyes. Sm ügy: Szokatlan esetén az Sm-ben fedezte fel a szerző-1. B.P. fejlettebb tagállamok és végül meghatározni az ok volt túlzott fogyasztása szénsavas üditőknek"

"A higany hatása. Alzheimer, epilepszia, Parkinson, manganism, sclerosis multiplex és hallucinációk léphetnek egyszerűen megnyilvánulásai különböző mértékű elektromos megszakítása Az azonos vagy különböző helyen az agyban, és a tünetek tűnnek crossover elég gyakori. Mercury amalgám eltávolítása feltűnő hatással enyhítheti ezeket a betegségeket sok esetekben. Egy új tömés hogy egy komoly betegség szinte biztos egy hét alatt elmúljon ToS. M V __ "
"Epilepszia: Susan, 11 éves, görcsrohama 15 percenként volt 6 hónapja. Ő volt rögzített, és volt 3 hónapja van hátra. 4 fő kellett tartani Susant lefogni az amalgám eltávolítás alatt heves görcsök miatt a fogorvosi székben. 6 nap múlva felkelt, A zsibbadás a testében már nem volt ott, agya tiszta volt, és tudott járni. A tavasszal ő videóra is fut a 100 yard kötőjel a 14,8 másodperc. "

„A tömések helyezett a lakosság foga közel egy század nevezett amalgám. Amalgám higanyt 50%-kal, 15-30%-os ezüst, 3-30% réz, 10% ón és 1% _zlncN.-t tartalmaz. 90%-a minden ember a higany érzékeny. Svédország és Németország már betiltani higany, mint egy fogászati gyógyászati anyag. Helyette különböző műanyag kompozitok mára amely a betegek nem allergiás.”
Itt is olvasni, hogy az északiak betegsége. Azok a szép afrikai fogsorok? Gyökeret rágcsálnak a fogmosás helyett. Valószínűleg esővizet isznak és fogorvost + fluoridos fogkrémet sem látnak sűrűn.
Remélem, hogy hasznát veszi valaki/mindenki.

Győr

(Zsuzska, 2012.01.11 11:47)

Sziasztok!
Gondoltam leirom történetemet ami mint sok más embernek nem volt könnyű! 6 hónapja kezdődött az egész erős szédüléssel nem tudtam egyedül közlekedni aztán hányás iszonyú fejfájás követte.Belerültem a neurológiára ott CT ,MRI,teljes vérkép ,nyaki ultrahang stb...
Az MRI-n láttak a kisagyamon foltokat de a drága doki azt mondta gyerekkorban szerezhettem esés miatt,igy eltanácsolt és akkor finoman fogalmaztam a kórházból nagyon betegen egyedül akkor már semmit nem tudtam csinálni.
Elküldtek Füll Orr gégészhez hátha a központi egyensúlyrendszerem sérült 3 hónapig jártam dokitól dokihoz de semmit nem találtak csak egyre rosszabbul lettem.Elmentem a neurólogus főorvoshoz ő nagyon kedves volt velem egyből mondta,hogy mi lehet a baj megvolt a második MRI-m és a gócpontok még erősebbek lettek egyből kórház agyvizvétel és szteorid kezelés utánna egy hét fekvés és azóta jobban vagyok csak zsibbadok néha.Vissza mentem dolgozni.Nagyon jó kezekben vagyok most már ugy érzem, nagyon rendes és lelkiismeretes az orvos akihez járok.
Holnap kell mennem ismét hozzá betanitanak az injekció beadására amit választott melyik lenne a megfelelő számomra.
Bár egy hete megint jobban zsibbadok remélem csak a fáradtságtól és az injekciók segiteni fognak egy kicsit.Röviden ennyi a történetem ha valaki tud jó tanáccsal szolgálni azt megköszönöm!!! Mindenkinek csak azt tudom mondani pozitívan másként nem lehet,nálam is párszor eltörött a mécses de annál rosszabb lett. ZSUZSKA.

Re: Győr

(Anikó, 2012.03.15 22:11)

Szia Zsuzska!
Remélem, hogy az injekciózást könnyen megtanultad. Én tavaly februárban kezdtem, azóta aktív gyulladást nem mutatott ki az mr vizsgálat. '87 óta vagyok sm beteg, korábban minden mr vizsgálaton találtak foltot az agyamban.
Tudsz róla, hogy Győrben megalapítottuk az Sm esély egyesületet?

Re: Re: Győr

(Zsófi, 2012.06.14 20:43)

Szia Anikó!

Olvastam hogy van Győrben Sm esély egyesület. Neten kerestem, de nem találtam. Hol tudnék utánanézni?
Érdekelne hogy nálad hogy kezdődött a betegség? Írtad hogy 87 óta vagy sm beteg. Azóta hogy alakult az állapotod, az életed?

Re: Győr

(Zsófi, 2012.06.05 13:01)

Kedves Zsuzska!

Győr mellett lakom, most vizsgálnak engem is, jövő héten lesznek meg az MRI eredmények.
Szeretném megkérdezni, hogy ki az orvosod?
Lenne lehetőség, hogy privát elérhetőségen beszéljünk? (e-mail)
Köszönettel
Zsófi

Re: Re: Győr

(Zsófi, 2012.06.07 17:40)

Szia. Mi Budapesten élünk és itt van az orvosunk is. Mostanra már megvan az agyi mr vizsgálat eredménye, ami negatív, de még hátra van a nyaki gerinc mr. Kicsit reménykedem. Ha így is érdekel az orvos neve - mármint, hogy budapesti megírom-.

Re: Re: Re: Győr

(Zsófi, 2012.06.13 22:00)

Szia!

Azt hittem Győrben van orvosod. Köszi szépen, engem Győr érdekelt volna.

v.krissz85 @gmail.com

(Kriszta, 2012.06.06 17:45)

Kedves Mariann és mindenki!

Lehet, hogy a rokonaid nem tudják ezt elfogadni, hogy neked mi a bajod, nem tudták még feldolgozni. Én 2,5 éve vagyok a párommal, már sm-es voltam mikor megismerkedtünk, ő még a mai napig azt mondogatja, hogy lehet, hogy nem is ez a bajom stb...
Más...
Érdeklődnék azoktól akik az avonex pent használják, hogy mik a tapasztalataik...én még a szurit használtam, péntektől állok át erre az újdonságra, de tartok tőle egy kicsit!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Kriszta

Budapest

(Mariann, 2012.06.05 15:04)

Sziasztok!!
Mitt tegyek ha SM-esként a családtagjaim hozzáállását negatívnak vélem?

tlc@freemail.hu

(Zsuska, 2012.06.03 14:30)

sziasztok.

Segítsetek, a fiamnál most vizsgálják, hogy sm beteg-e. Hónapok óta zsibbad a kisujja, más tünete nincs. Lehet, hogy sm beteg? Agyi MRI-n most volt, de még nincs eredmény.

Nyíregyháza

(Ildikó, 2012.05.14 20:27)

Kedves Dézsi Gábor!

Jót mulattam a Kapcsolatteremtő Gyógyításon, hisz évtizedek alatt sok mesét, mítoszt stb. hallottam már. Ugyanakkor el is szomorodtam: nem tisztességes beteg emberekben hiú reményt kelteni, hogy a maga kezelésétől (az első ingyenes!) meg fog gyógyulni.

Az SM-es ismerősének sem sikerült meggyógyulnia, közönségesen csak remissziója van, ami általánosan jellemző erre a betegségre. De bármikor progrediálódhat; reméljük minél később fog.

Nem vitatom a jó szándékát, de ez akkor is reményhalászat az üzlet érdekében.

kapcsolateremto.gyogyitas333@gmail.com

(Dézsi Gábor, 2012.05.13 11:11)

kedves Betegek!
Furán is hihetetlenül fog hallani amit írok, de igaz. Ha szükséges, leletek is rendelkezésre állnak.
Egy ismerősöm 1995 óta SM beteg.
(részletek a honlapomon)
Én akármennyire is hihetetlenül hangzik, pár hete kaptam egy különleges képességet. Ez a képesség, a Kapcsolatteremtő Gyógyítás. Csodákra képes. Az SM beteg ismerősömnek sikerült meggyógyulnia!!!

Amennyiben felketettem az érdeklődéseteket, keressétek fel honlapomat.

http://ktgy.freewb.hu/index.php?p=122557

Itt megtaláltok minden hasznos információt, elérhetőséget, leírást a kezelésről, az SM beteg gyógyulásáról. Amennyiben továbbra is bizalmatlanság esetén feltudjátok venni a kapcsolatot a gyógyult beteggel.
A kezelés 3-szor 30perc. Már az első kezelés alkalmával jelentős javulás várható. Ráadásul az első kezelés ingyenes!!! Mert segíteni szeretnék!!!

Re: kapcsolateremto.gyogyitas333@gmail.com

(János, 2012.05.14 09:28)

Sarlatánok kíméljenek.

Simontornya/tolna megye/

(Szigeti Regina, 2012.03.29 21:58)

sziasztok!
Sclerosis Multiplex a betegségem neve,ami sajnos gyógyíthatatlan állapotom rendkívül rossz!Segítségem NINCS a szociális háttér miatt kerültem ilyen rossz állapotba.Ezért anyagi segítségre volna szűkség,kérlek
ha módodban áll segíts!kérlek
bankszámla számom:10918001-00000100-56360001
szigetiregina@freemail.hu

bors.t@freemail.hu

(Timi, 2012.03.03 23:23)

Sziasztok!
Én 23 éves lány vagyok, több, mint 2 éve volt az első tünetegyüttes, ami alapján felvetették, hogy ez lehet a gond. Akkor hányással, jobb oldali zsibbadással, látóideg-gyulladással kezdődött, szteroid hatására elmúltak. Utána kb. 2 évig "nyugi" volt, majd hetekig tartó szédülés következett, ami elmúlt, de rá nem sokkal újabb látóideg-gyulladás következett, újabb szteroid-kúrával. Jó pár MR és egy gerincvíz-vizsgálat is amellett szól, hogy valamiféle gyulladás van jelen, persze az SM-et nem mondják 100%-ra. De azt mondták, 'orvosilag indokolt' lenne az injekciós kúra, most várom a legutóbbi MR leletét, utána beszélünk erről a dokimmal.
Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy aki részesül, vagy részesült már ilyen kezelésben, hogyan zajlott? Mennyi ideig tart, és ami a legfontosabb, milyen mellékhatásokkal járt? Igazából ez az utolsó pont az, ami miatt még félelmeim vannak az injekcióval kapcsolatban...
Előre is köszönöm a válaszokat!

Re: bors.t@freemail.hu

(barbi, 2012.03.05 14:59)

Szia!
Mindenképpen várj a vizsgálati eredményekre, és azután kezd el az injekciós kúrát. Amit Én tudnék mondani róla, az nem lenne hiteles, mert Én csak látom. Nekem az Anyukámnak 3szor volt látóideg-gyulladása. Már 1 éve injekciózza magát, és mindig kelleni fog neki. (Ezt nem lehet abbahagyni, mert visszajön a látóideg-gyulladás, de a látásod már nem biztos). Mellékhatás? Sajnos nálunk van... és nem jók, de ez mindekinél máshogy jelentkezik.

Viszont lenne egy kérdésem is: milyen fájdalomcsillapítókat ismernek az idelátogató SM-betegek? Nekünk nagy szükségünk lenne rájuk. Vagy milyen módon lehetne még a fájdalmakat csökkenteni? És orvoshoz, kórházba hová mennek? Mi már jártunk két helyen: Salgótarján és Eger.

köszönettel
egy SM-beteg lánya


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő » 

Profilkép


 

Archívum

Naptár
<< Június >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Statisztika

Online: 1
Összes: 327370
Hónap: 3063
Nap: 93