Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt lehet elmondani mndent ami az sm-el kapcsolatos

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tlc@freemail.hu

(Zsuska, 2012.06.03 14:30)

sziasztok.

Segítsetek, a fiamnál most vizsgálják, hogy sm beteg-e. Hónapok óta zsibbad a kisujja, más tünete nincs. Lehet, hogy sm beteg? Agyi MRI-n most volt, de még nincs eredmény.

Nyíregyháza

(Ildikó, 2012.05.14 20:27)

Kedves Dézsi Gábor!

Jót mulattam a Kapcsolatteremtő Gyógyításon, hisz évtizedek alatt sok mesét, mítoszt stb. hallottam már. Ugyanakkor el is szomorodtam: nem tisztességes beteg emberekben hiú reményt kelteni, hogy a maga kezelésétől (az első ingyenes!) meg fog gyógyulni.

Az SM-es ismerősének sem sikerült meggyógyulnia, közönségesen csak remissziója van, ami általánosan jellemző erre a betegségre. De bármikor progrediálódhat; reméljük minél később fog.

Nem vitatom a jó szándékát, de ez akkor is reményhalászat az üzlet érdekében.

kapcsolateremto.gyogyitas333@gmail.com

(Dézsi Gábor, 2012.05.13 11:11)

kedves Betegek!
Furán is hihetetlenül fog hallani amit írok, de igaz. Ha szükséges, leletek is rendelkezésre állnak.
Egy ismerősöm 1995 óta SM beteg.
(részletek a honlapomon)
Én akármennyire is hihetetlenül hangzik, pár hete kaptam egy különleges képességet. Ez a képesség, a Kapcsolatteremtő Gyógyítás. Csodákra képes. Az SM beteg ismerősömnek sikerült meggyógyulnia!!!

Amennyiben felketettem az érdeklődéseteket, keressétek fel honlapomat.

http://ktgy.freewb.hu/index.php?p=122557

Itt megtaláltok minden hasznos információt, elérhetőséget, leírást a kezelésről, az SM beteg gyógyulásáról. Amennyiben továbbra is bizalmatlanság esetén feltudjátok venni a kapcsolatot a gyógyult beteggel.
A kezelés 3-szor 30perc. Már az első kezelés alkalmával jelentős javulás várható. Ráadásul az első kezelés ingyenes!!! Mert segíteni szeretnék!!!

Re: kapcsolateremto.gyogyitas333@gmail.com

(János, 2012.05.14 09:28)

Sarlatánok kíméljenek.

Simontornya/tolna megye/

(Szigeti Regina, 2012.03.29 21:58)

sziasztok!
Sclerosis Multiplex a betegségem neve,ami sajnos gyógyíthatatlan állapotom rendkívül rossz!Segítségem NINCS a szociális háttér miatt kerültem ilyen rossz állapotba.Ezért anyagi segítségre volna szűkség,kérlek
ha módodban áll segíts!kérlek
bankszámla számom:10918001-00000100-56360001
szigetiregina@freemail.hu

bors.t@freemail.hu

(Timi, 2012.03.03 23:23)

Sziasztok!
Én 23 éves lány vagyok, több, mint 2 éve volt az első tünetegyüttes, ami alapján felvetették, hogy ez lehet a gond. Akkor hányással, jobb oldali zsibbadással, látóideg-gyulladással kezdődött, szteroid hatására elmúltak. Utána kb. 2 évig "nyugi" volt, majd hetekig tartó szédülés következett, ami elmúlt, de rá nem sokkal újabb látóideg-gyulladás következett, újabb szteroid-kúrával. Jó pár MR és egy gerincvíz-vizsgálat is amellett szól, hogy valamiféle gyulladás van jelen, persze az SM-et nem mondják 100%-ra. De azt mondták, 'orvosilag indokolt' lenne az injekciós kúra, most várom a legutóbbi MR leletét, utána beszélünk erről a dokimmal.
Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy aki részesül, vagy részesült már ilyen kezelésben, hogyan zajlott? Mennyi ideig tart, és ami a legfontosabb, milyen mellékhatásokkal járt? Igazából ez az utolsó pont az, ami miatt még félelmeim vannak az injekcióval kapcsolatban...
Előre is köszönöm a válaszokat!

Re: bors.t@freemail.hu

(barbi, 2012.03.05 14:59)

Szia!
Mindenképpen várj a vizsgálati eredményekre, és azután kezd el az injekciós kúrát. Amit Én tudnék mondani róla, az nem lenne hiteles, mert Én csak látom. Nekem az Anyukámnak 3szor volt látóideg-gyulladása. Már 1 éve injekciózza magát, és mindig kelleni fog neki. (Ezt nem lehet abbahagyni, mert visszajön a látóideg-gyulladás, de a látásod már nem biztos). Mellékhatás? Sajnos nálunk van... és nem jók, de ez mindekinél máshogy jelentkezik.

Viszont lenne egy kérdésem is: milyen fájdalomcsillapítókat ismernek az idelátogató SM-betegek? Nekünk nagy szükségünk lenne rájuk. Vagy milyen módon lehetne még a fájdalmakat csökkenteni? És orvoshoz, kórházba hová mennek? Mi már jártunk két helyen: Salgótarján és Eger.

köszönettel
egy SM-beteg lánya

Re: Re: bors.t@freemail.hu

(Ildikó, 2012.03.07 17:25)

Kedves barbi! Egyszer már elhatároztam, hogy nem írok, de sokáig szenvedtem én is a fájdalomtól, ezért írok. Régen azt hittem, hogy ez az SM része, marokszám szedtem a fájdalomcsillapítót. Nagyon helytelen volt! Most már tudom, hogy a fájdalmat a helytelen táplálkozás okozza. Édesanyád túl sok telített zsírsavat visz a szervezetébe. Ha ezt elhagyja és áttér az omega3 zsírsavra, a fájdalmai pár hónap alatt eltűnnek.

Ha úgy gondolod, kattints a nevemre, vagy írj a MáSképp sg fórumra (azt én szerkesztem), elküldöm neked a táplálkozásterápia anyagát. A szó szoros értelmében az éltemet mentette meg.

Szentgotthárd

(Johanna, 2012.02.21 11:05)

Kedves sm-es társaim!
Kérlek, segítsetek, egy kedves orvost keresek Nyugat-Magyarországon. Zalaegerszegre jártam a Barakonyi doktorhoz, de ő elment nyugdíjba.
Köszönöm a segítségeteket!

Germán gyógytudomány

(Gyuszi, 2012.01.03 12:25)

Szervusztok!

Idézek az oldalról, amelyet János nagy odafigyeléssel és ahogy észleltem nagy szeretettel gondoz:

"A sclerosis multiplex fájdalmasan láthatóvá teszi az egyéni lét olyan részterületeit, melyeket az ember nem enged élni, mert elítéli azokat, nem kíván olyan lenni. Mindebből egyértelműen adódik a feladat, hogy ne akarjunk többé megítélni, sőt elítélni, az élet egyetlen területét se utasítsuk el, de éljük meg létünket a maga egyediségében és sokszínűségében, anélkül hogy csupán lényünk jó oldalát engednénk megnyilvánulni. Ha nincs többé olyasmi, amit az ember tulajdon személyiségében elutasít és nem hagy élni, akkor jó úton haladunk a teljes gyógyulás felé."

És ez így igaz! Gyertek el közénk egy, a betegségek (mi újmedicínások úgy hívjuk a betegségeeket, hogy Értelmes Biológiai Különprogramok - ÉBK) lelki konfliktusait feltáró fórumra, ahol bátran közzétehetitek a meglátásaitokat és főleg azt, hogy amikor kezdődött a betegségetek, milyen lelki konfliktust éltetek meg. Szerintünk ebből az autoimmun betegségből (is) meg lehet gyógyulni, ha feloldjátok a valamikor elszenvedett lelki konfliktusaitokat.
Szerintünk nincsen kigyógyíthatatlan "betegség", csak kigyógyíthatatlan "beteg". Ahogy végigolvastam a megnyilvánulásaitokat, újból meggyőződtem erről a nagy komplementer igazságról. Szeretettel várunk Benneteket és a véleményeiteket bátran fejtsétek ki itt: www.forum.2esely.hu

Barátsággal: Gyuszi

Re: Germán gyógytudomány

(János, 2012.01.04 14:59)

Biztos hihetetlen, de nincsenek lelki problémáim. Tudom, és elfogadom, hogy az sm gyógyíthatatlan.
Ez a betegség ráolvasással sem lesz jobb.

János

Re: Re: Germán gyógytudomány

(Ildikó, 2012.01.08 18:55)

Uff, jól beszéltél János testvér, csatlakozom! Nekem sincsenek lelki gondjaim az SM miatt...

nyíregyháza

(csom, 2011.11.23 08:09)

sziasztok a véleményetekre lennék kiváncsi nagy -e az esélyem hogy sclerózisos vagyok -e? 1éve erősen szédültem füldugulással kezdődött 1 napig tartott egy hét infuziós kezelés,3 hónapig semmi.utána minndennap erős nyomás érzés fejbe 1-hétig Mr-negativ majd megszünt ugyan de ezután csillaglátás ha fehér papirra nézek folyamatosan,és rosszul létek,azt mondták pánik,mostanában estére a jobb kezem dagadtnek érzek nehezen mozognak de csak este minden izületem fáj néha valamint erős fejfájásaim vannak néha egy nap jó másnap nem a legjobb.több dokinál voltam minden negativ szerintük.bár tény ha egész nap lefoglalom magam talán jobb,volt gyor szivdobogásom ,és magas vérnyomásom amire gyógyszert irtak,családban is lepánikoztak ,de érzem nem ugy vagyok mint 1.5-éve valaki tud mondani valamit ,mit tegyek?33-éves vagyok nyugtatót szedtem fél évig nem lett jobb ugy döntöttem lerakom ez össze is jött.

csillagszemu59@gmail.com

(Fonixmadar, 2011.11.13 16:46)

MINDEN BETEG FIGYELMEBE! Segiteni szeretnek nektek es tudok is! Van egy termek amit meg nem ismertek! Fantasztikus dolgokra kepes!
Akit erdekel keressen meg a csillagszemu59@gmail.com e-mail cimen!
A gyogyulas erdekeben mindent meg kell probalni!
Minden jot kivanok! Rozsa

Nyíregyháza

(Ildikó, 2011.10.05 17:53)

Érdekes... persze 18 évesen az ember másként látja a világot. Elárultad különben, hogy miért vannak rosszabbodásaid, vagy annak látszó folyamatok: te okozod önmagadnak. Bizony, bizony, fel kellene végre dolgoznod, hogy SM-es lettél, mert enélkül állandóan vergődsz, még ha másként látod is, ez pedig folyamatosan fenntartja szervezetedben a gyulladást.

És mi van abban, hogy SM beteg lettél? Én még irigyellek is benneteket, mert VÉGRE Zamboninak hála, tudjuk a betegség okát: vénás elzáródás, ami műthető. Akkor is az, ha az orvosok Magyarországon "nem hisznek benne". De hisznek a gyógyszergyártóknak extra profitot jelentő Tysabriban, meg a hasonlókban...

Még jól működik az immunrendszered. Én rábíznám magam, mert az a legjobb orvosod. Az SM-et úgy kell felfogni, mint tapétát a falon. Ott van, időnként le kell porolni, át kell festeni, azaz egészségesen kell élni, étkezni... különben nem kell vele törődni.

Nyíregyháza

(Ildikó, 2011.10.04 18:14)

Te döntöd el kedves Patrik. Biztos, hogy fontos az az infúzió? Magadban bízz, ne ezekben a KÉMIAI szerekben. A saját szervezeted természetes módon helyreállítja önmagát, de ahogy érzékelem, eléggé türelmetlen vagy. Csak nehogy csalódj!

Az SM-ben valóban vannak nagyon hosszúnak tűnő folyamatok... de már megbocsáss, ez nem az. Azt hiszem, több türelemre lenne szükséged. Ne foglalkozz vele, akkor magától is megjavul. Az emberi szervezet így működik.

Re: Nyíregyháza

(Patrik, 2011.10.05 11:40)

Igazából nem vagyok türelmetlen, tudom hogy lassú folyamat ez, és nem olyan mint egy nátha vagy valami, de még nem tapasztaltam ilyet hogy nem látok, majd kb két hónapra rá is csak kevésbé, és nem tudom hogy ez normális-e! illetve már tudom hogy ez így van rendjén csak nehezen fogadom el így épphogy 18 évesen, mint ahogy az egész betegséget is :( Azt az infúziós dolgot még csak felvetették itt szombathelyen hogy lehet váltani kell, mert kb egy év alatt a gyógyszer mellett is voltak kisebb nagyobb shubjaim, de pécsen azt mondta Illés doktor úr, hogy a korábbi MR felvételemen nem lát halmozódást, ami szerint szükségem lenne rá, de kíváncsi egy olyanra is hogy most így a zsibbadás, és látásromlás után mi a helyzet, és azt már úgy csinálják mintha el kéne kezdeni a tysabrit.

Szombathely

(Patrik, 2011.10.04 12:51)

Augusztus 16-án írtam, problémámról, azóta meg kaptam a szokásos szteroid mennyiséget, infúzión, a zsibbadás, teljesen elmúlt, ám a látásom mai napig nem teljes :/ azt mondták ne foglalkozzak vele, ez egy nagyon hosszú folyamat... na de ennyire? Voltam a pécsi klinikán is, ahol Illés professzor úr, egyből kezelésbe vett, és október 19.én lesz egy teljes koponya gerinc MRI-m amit a tysabri protokol szerint készítenek el, mert lehet váltanom kell a már egy éve alkalmazott Rebif helyett a havi 1 alkalmas infúzióra. Valamilyen szinten örülök hogy csak havi egy, de nem is mert sok veszéllyel jár állítólag :/

in.next.life@gmail.com

(Egy Anyuka, 2011.09.12 14:08)

Sziasztok!

Ma tudatosították bennem a neurológián, hogy az MR és VEP vizsgálatom eredménye, valamint korábbi tüneteim alapján is nagy valószínűséggel SM beteg vagyok. 1996-ban kezdődött sorozatos, iszonyatos fejfájással, majd folytatódott szédüléssel, és végtagzsibbadással, de kisebb nyugtatók és vitaminkúra után rendben éreztem magam. Ott nem találtak semmit (MR-en sem). A zsibbadások ismétlődtek, a migrén-szerű fejfájások is, de egészen 2004-ig semmi komolyabb, bírtam, tűrtem, elmúlt... 2004-ben a szemem eldeformálódott, szédültem, zsibbadtam, a derekam majd leszakadt, kettős látásom volt. Ismét vizsgálatok, MR-re nem küldtek, csak B-vitamin injekciókúrát kaptam, 10 alkalmasat. 2 hét alatt jobban lettem, és megnyugodtam. Aztán idén augusztusban látászavar, zsibbadások sora, derékfájás, néha szédelgés. A szemem miatt (homályos látás és fájdalom a szem mozgatásakor) a szemészeten kezdtem, majd a neurológián folytattam. VEP, MR, szemfenék-vizsgálat stb. Ma jöttek meg az eredmények. Nagy valószínűséggel SM. Még a lumbálás van hátra 2 hét múlva, de nem reménykedem semmiben. Nagyon elkeseredtem, egyedül nevelem 8 éves kislányom, és nem akarom, hogy ebből bármit, akármit is észrevegyen, vagy bármiben hátráltassam, és a terhére sem akarok lenni. Főként nem rokkantként, vagy vakként... Hogyan lehet ezt elfogadni, és úgy együtt élni vele, hogy ne lássák rajtam, ne tudják meg a munkahelyemen, mert akkor azt is elvesztem? Hogyan mosolyogjak a kislányomra, ha belül ordítani tudnék? Félek...

Re: in.next.life@gmail.com

(Ildikó, 2011.09.13 12:37)

Ugyan, ugyan Anyuka, még hogy elkeseredni? Te a saját félelmeidtől félsz. Ez egy nagyon jól kezelhető betegség, s te teheted a legtöbb jót vagy rosszat (a rossz az, amit most teszel) önmagadért.

Látogass meg a MáSképp topicon, az az enyém. Ott egyénre szabott jó tanácsokat kapsz, mert mindenki más genetikát örökölt.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »