Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt lehet elmondani mndent ami az sm-el kapcsolatos

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

barnagigi@freemail.hu

(Ági, 2011.02.12 18:26)

Kedves Ildikó!

Nem tartom olyan fontosnak a magassarkú cipőt! Sőt! De ez csak egy példa volt, nem a cipő a lényeg!
Az írással kapcsolatban meg csak annyi, hogy ezt a levelet a neten írtam, ezt be kellett gépelnem, amivel nincs gond. Én a rendes tollal való írásról beszéltem! Még a nevemet is nehézkes leírnom! És sajnos minden munka (mint az enyém is) sok papírmunkával jár, és ha lassan megy az írás, soha nem végzek vele. Ehhez nem kell írónak lenni!
Ez remélem majd nálam is megszűnik, mert ez elég kellemetlen...
A szteroidokról csak annyit hallottam eddig, hogy azt csak nagyon végső esetben hagyjam, hogy adják, mert tönkretesznek. Nem tudom, azért ha egy ehhez értő orvos azt fogja mondani, hogy tényleg kellemek, nem mondom azt neki, hogy nem!
És sokan mondják, hogy ne féljek, blablabla, de ezt könnyű mondani. Azt tudom, hogy nem kéne félni, stresszelni önmagam..., de azt nem tudom megparancsolni magamnak, hogy NE! Ez az egész még nagyon friss, majd megszokom, csak az elején tényleg sok a kétség.
A blogot és a topicot majd olvasgatom, mert minden infó érdekel ezzel kapcsolatban! És hálás lennék, ha megkaphatnám azt a táplálkozásterápiát is! Köszönöm!
Ági

Nyíregyháza

(Tóth M. Ildikó, 2011.02.12 12:06)

Nekünk is így kezdődött kedves Ági, de már bocsánat: pl. miért fontos a magassarkú cipő? Szerinted lényeges? (Az biztos, hogy megtanulod a lényeges és lényegtelen közti különbséget... -- ez csak a javadra fog válni.) Vagy, hogy nem tudsz írni, mint régen... Talán író vagy, hogy ez ennyire fontos? Ám ha ezt a levelet meg tudtad írni, tudsz írni...

Nekem 24 évvel ezelőtt(és PONT akkor mentem új munkahelyre, amire éveket vártam, amiért sokat dolgoztam, és ott ténylegesen írni kellett) a kezemet támadta meg az SM, amit akkor nem diagnosztizáltak. A nevem nem tudtam leírni. És képzeld: pár hónapon belül kezelés nélkül meggyógyult! Neked - ha kell - adnak szteroidot, és már van remény is, a CCSVI blogot olvasd el, vagy keresd meg a Facebokon az SM csoportot.

Viszont van egy aranyszabály ebben a betegségben: A STRESSZ, A FÉLELEM, ÖNMAGAD TÚLHAJSZOLÁSA GARANTÁLTAN ÁLLAPOT ROSSZABBODÁST OKOZ! Mitől félsz? Ez egy nagyon jól kezelhető betegség pl. táplálkozásterápiával, amit ha nekem írsz, elküldök neked, és számtalan további okos tanácsot olvashatsz a topicomon (MáSképp topic), amit itt megtalálsz a linkek között. Egyébként olvasd a linkeket, érdekesek!

barnagigi@freemail.hu

(Ági, 2011.02.10 19:51)

Bocsika mindenkitől, technikai baki miatt kétszer ment el a szöveg!

barnagigi@freemail.hu

(Ági, 2011.02.10 19:49)

Sziasztok!
Ági vagyok, 27 éves. Nekem több, mint valószínű, hogy SM-em van. Már több orvos is megállapította, de még nem vagyok túl a lumbáláson. Akkor pontosítják, hogy ez-e a bajom, és ha igen, akkor melyik fajtája.
Még reménykedem, hogy mégsem ez, de nagyon félek! Azt mondták, hogy ha ki is derül, hogy melyik kezelésre lesz szükségem, az eddigi tüneteim nem fognak már javulni. Nem vészesek annyira, de ha tehetném, én megtennék mindent, hogy újra tudjak rendesen járni, futni (már rég óta nem tudok futni), írni, beszélni... Még egy nyamvadt magassarkú cipőt sem tudok felvenni, mert elesem, ha nem kapaszkodom!Sziasztok!
Ági vagyok, 27 éves. Nekem több, mint valószínű, hogy SM-em van. Már több orvos is megállapította, de még nem vagyok túl a lumbáláson. Akkor pontosítják, hogy ez-e a bajom, és ha igen, akkor melyik fajtája.
Még reménykedem, hogy mégsem ez, de nagyon félek! Azt mondták, hogy ha ki is derül, hogy melyik kezelésre lesz szükségem, az eddigi tüneteim nem fognak már javulni. Nem vészesek annyira, de ha tehetném, én megtennék mindent, hogy újra tudjak rendesen járni, futni (már rég óta nem tudok futni), írni, beszélni... Még egy nyamvadt magassarkú cipőt sem tudok felvenni, mert elesem, ha nem kapaszkodom.

Nyíregyháza

(Tóth M. Ildikó, 2011.02.10 12:24)

Különben kipróbáltam. Az akupunktúra kifejezetten jót tesz, 24 évnyi SM után a 7. bénulásól állított fel! A talpmasszírozás is nagyon jó, de félóra 2500-3000 Ft, ami szemérmetlen összeg. Szerezhetek talpmasszírozó gépet, havi 6 ezer valahány Ft-ba kerül banki kölcsönnel, ha valaki nem szed szívgyógyszert, és kapható akupunktúrás készülék megfizethető áron (mi ezzel csináltuk a talp kezelését). Ám ha valakinek van pénz, inkább kínai orvost keressen fel.

Rákoczi 7

(Pista, 2010.12.23 17:25)

Kellemes ünnepeket,Boldog karácsonyt mindenkinek!Jobbulást és sok ajándékot.

Szabolcs

(Ildikó, 2010.12.19 12:00)

Bocsi, 7 éve vagy SM-es és megijedtél egy shubtól (ami azóta biztosan el is múlt)? Menj orvoshoz vele. Én 24 éve vagyok beteg, és rég nem ijedezek.

bolya u 14

(Csiki Zsuzsa, 2010.11.04 17:41)

Sziasztok!7éve vagyok sm beteg aránylag egész jól zajlik a betegség de ma nagyon megijedttem mert valószinű subom van.Nagyon fáradt vagyok és fáj mindenem.nem voltam még ilyen rosszúl nagyon félek mit csináljak köszi

oistvan53@gmail.com

(pista, 2010.07.14 17:52)

ccsvi.sajnos magyarorszagon 1év míg engedéjt adnak azengedéjkérésre.Utána még1 év migengedéjezik,1évmíg megszervezik,stb-stb.Várhatunk még 10 évet!

válasz Évának

(Rezsó, 2010.05.25 20:17)

Szia Éva!
Nem kell bejelentkezni. Minden hétköznap 8.30-tól 14.00-ig leveszik a vérmintát. Az eredményt postázzák általában két héten belül.
Rezsó

Nyíregyháza

(Tóth M. Ildikó, 2010.05.21 16:26)

Bocsi... Edit!

Nyíregyháza

(Tóth M. Ildikó , 2010.05.21 16:25)

Nagyon is segít kedves Éva! Sejtszinten hat akkor is, ha az illető éppen nem érzi. A baj ott van, hogy egyes betegeknek nincs türelmük kivárni, míg a javulás megjelenik testileg, illetve azt hiszik, ettől már meg is gyógyulnak és nem mennek vissza, ha úgy kéri az orvos. A meridiánok (energiapályák) létét, ahol energiatorlódás van (a keletiek a mindenben, mindenkiben jelenlévő energiát csi-nek nevezik) a nyugati orvostudomány is bebizonyította. Úgy kell elképzelni, mint egy hatalmas autópályát, ahol baleset történik. Időbe telik, míg a baleset nyomait eltakarítják... így bizonyos esetekben a kezeléseket akár tízszer is meg kell ismételni. De nem azért, hogy az orvos pénzt keressen vele.

Miskolc

(Eva, 2010.05.20 18:03)

Kedves Rezso,
Erre a vervizsgaltra csak be kell jelentkezni? telefonon/?Kerlek valaszoljal fontos lenne.

Koszi

Miskolc

(Edit, 2010.05.20 17:51)

Sziasztok,

Az akupunktura tenyleg segit az SM/ben szenvedonek?

Udv.

tothmildiko@netra.hu

(Tóth M. Ildikó, 2010.05.04 10:48)

Letolni? Miért? Mindenkivel előfordul. Az alvást tekintve viszont igazad van, hónapok óta álmos vagyok. A keleti gyógyászat szerint ezt a máj és a lép (nekünk a lépünk is károsodik) műveli. A nyugati vitaminhiányról beszél. Hát... inkább hiszek a keleti orvoslásnak. Az akupunktúra pl. valódi csodát tesz SM-ben, de van, aki csak hónapok múlva érzékeli, olyan nagy testében az energia torlódás.

oistvan53@gmail.com

(Pista, 2010.05.01 17:22)

Mindenkialszik?
Azthittem valaki letol a bénázásomért.
De semmi.Néma csönd.Lehetne itt nagyobb élet.
Irjatok többen!

oistvan53@gmail.com

(Pista, 2010.04.18 18:00)

Üdv mindenkinek.
ujvagyok az oldalon


Üdv mindenkine.
Ujvagyok az oldalon, bar töbször olvasgattam.
Örülök,hogy ismét müködik.Elnézést a hibakért,de balkézzel és eggy ujjal,nehezen megy.Meg kezdő is vagyok.Több mint egy éve vagyok SM-s.Nehezen viselm,de muszaj.
daphnelaureola@citromail.hu

(Daphne, 2010.04.16 19:33)

Kedves János! Örülök, hogy ismét működik a honlap! Most semmi értelmes nem jut az eszembe, de annyira megörültem, hogy ismét üzemel a dolog, nem bírtam megállni, hogy ne írjak. Jobb híján kellemes hétvégét kívánok!

tothmildiko@netra.hu

(Ildikó, 2010.04.11 11:05)

Kedves Sándor, ekkora hülyeséget is régen olvastam már. Még hogy megelőzhető az SM - mintha kábítószer vagy alkohol miatt alakulna ki! Mennyit fizetnek neked a reklámért?

Tájékoztatás

(Sándor, 2010.04.08 16:04)

A betegségek többsége pszichoszomatikus, lelki eredetű.

Sokkal könnyebben megelőzhető a szklerózis multiplex!

Rák és más Betegségek tényleges megelőzése, kialakulása,
gyógyulási folyamata. Részletes leírásokkal.

Orvos fedezte fel, bizonyította be, orvosi leletekkel!

http://www.ujmedicina.hu


Fórum: Megbetegedések:
http://www.ujmedicina.hu/forum/index.php/board,4.0.html

szklerózis multiplex:
http://www.ujmedicina.hu/forum/index.php/topic,157.0.html


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »