Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt lehet elmondani mndent ami az sm-el kapcsolatos

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tiszta só - Kálium nélkül!

(a, 2012.06.29 19:00)

http://www.tisztaso.hu/ajanloim/tejfalussy-andras/

8200 Veszprém

(Nagy Attila, 2012.06.29 09:38)

2001-ben diagnosztizálták a betegséget nálam.Az SM.et súlyosbítja egy súlyos gerincprobléma is,műtötték.Ma már tolószékben vagyok,az életem széttesőben.Mire számítsak,most,MITOXATRONE-kezelést kapok.Nem szeretném a családomat is elveszíteni.SEGÍTSETEK,bajban vagyok.E.cím.atylleus@freemail.hu

Az aszpartám mérgezés a nyolcvanas évek óta jól őrzött titok.

(a, 2012.06.25 17:29)

Az aszpartám néhány mellékhatása:
látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.

És ez nem vicc. Ha ezen mellékhatásokból többet is észleltél már magadon, esetleg fizikailag megmagyarázhatatlanul gyengülsz, azonnal tedd le a diétás kólát! És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartám fogyasztást, már amennyiben mától kezdve egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket!

http://www.fogyas.info/aszpartam-aspartam-a_mergezo_edesito.php

Q10 megint

(a, 2012.06.24 18:49)

" Jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában is, továbbá elhízás, candídiasis (a Candida albicans élesztőgombafaj által okozott fertőzés), sclerosis multiplex (az idegrendszer legkülönbözđbb helyein körülírt gócokban jelentkező, a velőshüvely elvesztésével járó kórfolyamat), foggyökérbetegségek, fogínysorvadás és cukorbetegség kezelésében. Döntő szerepet játszik a Q10 az immunrendszer hatékony működésében és az öregedési folyamatok gátlásában. Mellékhatása nem ismert."

"További előnyei

* Úgy tűnik, védi az idegeket,..."

Q10

(a, 2012.06.24 18:41)

"Jól bizonyítottan immunrendszer-erősítőhatással bír, az immunsejtek ugyanis igen energiaigényesek, a Q-10 koenzim pedig segíti az energiatermelésüket.
* Csökkentheti a regenerációs időt, energizálhat, mivel részt vesz az ATP termelésében. Idült fáradékonyság esetén is segíthet.
* Lassíthatja az öregedést. Az idősödő szervezet egyre kevésbé képes elegendő Q-10-et termelni, így pótlása csökkentheti az öregedéssel járó panaszokat, illetve a degeneratív elváltozások esélyét. Mivel az öregeknél nagyobb eséllyel alacsony a szervezet Q-10 koenzim szintje, így jelentkezhetnek mindazok a problémák, melyek ellen a Q-10 kiegészítés véd: szívelégtelenség, idült fáradékonyság, izomgyengeség, gyakori lebetegedés, sőt akár elhízás. Ezekben az esetekben feltétlenül érdemes megpróbálkozni Q-10 koenzim szedésével idős embereknek."

http://biolife.mindenkilapja.hu/html/17840983/render/bio-life-q10-aktiv

szédülés - ha a belső fülben található kálcium-karbonát kristályok egy része leszakad és a belső fül kis félkörös ívjárataiba

(a, 2012.06.24 18:21)

http://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/235/a-szedules-tipusai

tetoválás

(a, 2012.06.24 06:44)

http://www.uzemdoki.hu/pdf/tetovalaskonyv.pdf

7.oldal

eddig úgy tűnik a fogorvosok képben vannak + a toxikológusok is

(a, 2012.06.24 06:41)

http://www.csaladinet.hu/szakertok/dr-toth-gyorgy-fogorvos/faq/?tag=amalgam_vagy_feher_tomes

http://www.tozo.hu/showthread.php?t=112&page=2

Ismerjük fel az ólommérgezés jeleit

(amada, 2012.06.24 06:22)

http://canadahun.com/forum/showthread.php?12575-K%FCldet%E9ses-Gyermekek-Autist%E1k-%E9s-Indig%F3k/page198

Mi ez? Nehézfém mérgezés

(amanda, 2012.06.24 05:59)

http://cotcot.hu/cikk/2008/05/29/mi-ez-nehezfem-mergezes


"A mérgek lokalizációjának ismerete, fontos a mérgek által okozott
funkciózavarok megítéléséhez. Pl. a higany a veséhez, a benzén a csontvelőhöz,
az ólom, berillium, kadmium, fluor a csontokhoz, a narkotikumok az
idegközpontokhoz kötődnek.
A mérgek szervezeten belüli eloszlásából következtetni lehet, azok akut, ill. krónikus hatásaira. Pl. akut ólommérgezésben
az ólom főleg a tápcsatornában, májban, vesében található, krónikus mérgezés esetén minden szervben, körömben és a nyálban is."

"A mérgek által okozott elváltozások, különböző betegségekkel téveszthetőkössze: az urémia az ópiummérgezéssel, a bélelzáródás az ólom, a kolera az arzén, a tetanusz a sztrichnin, a sárgaság a foszfor és pikrinsavmérgezéssel."

http://www.uzemdoki.hu/pdf/toxikologia_jegyzet2006%20doc.pdf

http://www.oocities.org/egeszseg/higany_amalgam.html

http://www.tenyek-tevhitek.hu/

Az amalgám és az idegrendszer - közérthetően

(amanda, 2012.06.24 03:08)

http://www.jomtom.hu/kozerthetoen__az_amalgam_es_az_idegrendszer.html

http://www.renewlife.hu/cikkek/a-higany-egeszsegkarosito-hatasai

a candida gombák megkötik a nehézfémeket

(amanda, 2012.06.24 02:13)

http://taplalkozas.bioenergetikus.hu/nehezfemek.php

A (egyes) nehézfémek magas koncentrációjának kimutatása a szervezetben nem egyszerű feladat, mivel a vérben a nehézfémek csak rövid ideig vannak jelen, ezért leginkább az ürítés mértékéből lehet (pl. vizelet, illetve a haj, bőr vizsgálatával) tényadatokhoz jutni. Vizsgálati módszer lehet még pl. a speciális, ún. provokációs tesztek alkalmazása (mikor eleve ellenanyagot jutatnak be a szervezetbe és figyelik a reakciót, illetve a vizeletben ürített mennyiséget). Egyre inkább fokozódik a kutatási területek aktivitása ezen mérgező elemekkel kapcsolatban (és a kimutatási módszerekkel kapcsolatban), hiszen pl. egyértelművé vált a Candida gomba betegség (a candida gombák megkötik a nehézfémeket), a Refluxbetegség, az autizmus (autista gyermekek esetében esetenként pl. megemelkedett higany szintet mutattak ki) és tüdőbetegségek vonatkozásában a nehézfémek károsító jellege.

szintetikus illatanyagok

(amanda, 2012.06.23 23:37)

Az illat az egyik legkritikusabb összetevő a kozmetikumok esetében, nemcsak azért, mert ez alapján választjuk ki kedvencünket, hanem mert az illatanyagok a kozmetikumok által okozott allergiás reakciók leggyakoribb kiváltói. Az újabb kutatások azt is alátámasztották, hogy valószínűsíthetően szerepük van a demenciális betegségek (autizmus, sclerosis multiplex, Altzheimer-kór, Parkinson-kór, dislexia, disgraphia, migrén, epilepszia) kialakulásában is.
Ennek ellenére nincs könnyű helyzetben az óvatos vásárló, hiszen az üzleti titkok védelme érdekében a gyártóknak elég csupán annyit feltüntetni "parfüm" vagy "fragrance", és – néhány kivétellel - nem tüntetik fel külön az illatanyag összetételét. A gyártók több ezer illatkomponenst használnak, és egy-egy termék illata akár több száz komponensből is állhat. Ezek között vannak ártalmatlanok, erős allergének, rákkeltőek, agykárosítóak és olyanok is, amelyek csak az emberek elenyésző kisebbségét érintik kellemetlenül.

ezt az előző linkről vettem

Mérgek a bőrön át

(amanda, 2012.06.23 23:30)

A Pittsburgi egyetem kutatásai bebizonyították, hogy a bőrön át kétszer annyi káros anyag tud felszívódni, mint emésztőrendszerünkön keresztül.

http://www.blautech.hu/cikkek/mindennapi-mergek

http://www.elitmed.hu/ilam/klinikum/mergek_a_boron_at_5997/

ez lemaradt:

(amanda, 2012.06.23 23:19)

Sodium Lauryl Sulfate (nátrium lauryl szulfát)

Mosóaktív, habképző, nedvesítő és erős tisztító hatású anyag, amely felmosó, autómosószerekben és gépi zsírtalanítókban fordul elő leggyakrabban.
A kozmetikai ipar samponok, tusolók, fogkrémek alkotórészeként hasznosítja.
A nátrium lauryl szulfát egy agresszív anyag, mely a bőrt, a hajat erősen szárítja.
Akadályozza a sebgyógyulást, károsítja a fogínyt és a fogzománcot, elősegíti a fogszuvasodást.

Kutatások bizonyítják, hogy allergiás bőrbetegségeket okoz, illetve irritálja a légzőszerveket. Az agyba, májba, szembe és szívbe kerülve maradandó károsodást okozhat. Gyerekeknél megakadályozza a szem normális fejlődését, felnőtteknél szürke hályogot okozhat. Gyógyszertárakban az alábbi figyelmeztetéssel vásárolható: „belégzése és lenyelése káros az egészségre”.

Ha szembe kerül, vagy lenyeljük, bő vízzel öblögetni kell, szükség esetén orvoshoz menni! A nátrium lauryl szulfáttal történő munkavégzés közben védőöltözet és védőszemüveg viselése ajánlott.

A mérgek környékén kicsit körbenéztem.

(amanda, 2012.06.23 23:07)

Pl. ez szerintem fölöttébb gyanús:
Sodium Lauroyl Sarcosinate
Lásd Anionic Surfactants

Sodium Lauryl Sulfate (SLS) és Ammonium Lauryl Sulfate (ALS)
autómosószerekben, garázspadló tisztítókban és motor zsíroldókban használják - valamint a termékek 90%-ban mint hab.
Az SLS-nek és ALS-nek kitett állatokon tapasztaltak szemkárosodást, központi idegrendszer károsodást, depressziót, nehézlégzést, hasmenést, komoly bőrirritációt és még halált is. Gyorsan felszívódhat a szemből, az agyvelőből, a szívből, és a májból, és ott elraktározódhat, ami hosszú távú károsodáshoz vezethet. Késleltetheti a gyógyulási folyamatot, felnőtteknél szürke hályogot okozhat.
Az SLS-nek és ALS-nek kitett gyerekek szeme előfordulhat, hogy nem fejlődik megfelelően, mert a fehérjéket a vegyszer feloldja. Az SLS és ALS károsíthatja a bőr immunrendszerét is azáltal, hogy elkülöníti a rétegeket, és gyulladást okoz. Gyakorta leplezik részben természetes kozmetikumokban azzal a magyarázattal, hogy "kókuszdióból származik".
Lásd Nitrosating agents, Anionic Surfactants
A biztonsági adatlapról:
Szembe kerülve: 6 albínó nyúl szemébe csepegtetett 29%-os Sodium Lauryl Sulfate oldat komoly irritációt okozott. Az anyagot az erősen bőrirritatív csoportba sorolták.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:r_PoiJ0sI70J:biogyogyaszdoktor.hupont.hu/21/veszelyes-alkotoreszek-cimtara+idegrendszer+idegm%C3%A9reg&cd=7&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

http://www.chemonet.hu/TermVil/szamok/tv2003/tv0306/hollosy.html

http://www.fuggetlen.hu/article.php?sid=4041

Üdv!

már kontaktlencsefolyadéknál is kiakadtam....

(amanda, 2012.06.20 04:13)

!!!!:
http://www.angelfire.com/al4/amalgam/tunetek.html

iraki gabonamérgezések:
Nagyon durva:
http://antalvali.com/hirek/higany-szervezet-autizmus.html

Méregtelenítő szelén

(amanda, 2012.06.20 03:25)

"Az utóbbi időben a higanyamalgám fogtömést megszüntetik, de oltóanyagokba, kontaktlencse folyadékba, állatgyógyászatban használt vakcinákba kevernek etil-higany származékot (Na-etilhigany-tioszalicilát) konzerváló és sterilizáló hatása miatt.
Az ilyen módon történő higanyterhelés mértékéről vita folyik."

'Az inhalált higanygőz 80%-át megtartja az emberi test."

http://www.hipofizis.hu/higanyamalgam.php
http://www.biodent.hu/mf200204-meregtelenites2.php
http://physiology.elte.hu/eloadas/Neurotoxikologia/Neurotox_2_2011.pdf

Kedves Mindenki!

(amanda, 2012.06.20 02:38)

amalgán tömés !!
aluminium edények,
dobozos szénsavas üditők, biztos minden dobozos ital
8szoros higany a szervezetben
fluoridos víz,
fluoridos fogkrém kerülése

Egy könyvet kezdtem olvasni, ilyeneket találtam benne:
(google fordító, ennyire futja:))

"Ez a demencia nőtt a lakosság egy magas szintje az elmúlt években, különösen az emberek a távon, mivel a rossz táplálkozás és a pihenés séma. Hillary Johnson leírja saját és mások bout a diseaseH. A mágneses rezonancia képalkotó kimutatására hegesedés az agy, mint az Sm-ben is megfigyelhető ebben a bajra. CEBS számos olyan funkciót tartalmaz a közös Sm és úgy gondoljuk, a plakkok és megsemmisítése az oxigén kezelése enzimek okozta mérgező fluor, alumínium, higany és más ionok, csökkentik a oxigén áramlását. alatt feltételeit agy gát megnyitását, vírusok és fejezd be megsemmisítésének beszéd, memória, egyensúlyi és más motoros funkciók az agy oxigén hiányában , amelyek rendszerint elpusztítják a vírusokat. Vírusok magyarázatot adhat a folyamatosan csökkenő tendenciát egészségét Sm és a CEBS betegeknek az évek során. Én használni C-vitamin mennyisége 3,4 gramm naponta mérséklése én mononukleózis, a betegség által okozott nagyon Epstein-Barr. Sclerosis multiplex: Sm jellemzi demyelinization az ideg hüvelyt a agyat és a gerincvelőt, számos fehér foltok alatt a mágneses rezonancia, izmos gyengeség, remegés és optikai ideggyulladás. Sok tünetek, mint elkent beszéd, bizonytalan járás, csoszogó lépéseket, és rossz egyensúly hasonló Parkinson, amely tünetek azonos manganism. Sok SM betegek 8x a higany a liquor mint a normál személyes. Sm ügy: Szokatlan esetén az Sm-ben fedezte fel a szerző-1. B.P. fejlettebb tagállamok és végül meghatározni az ok volt túlzott fogyasztása szénsavas üditőknek"

"A higany hatása. Alzheimer, epilepszia, Parkinson, manganism, sclerosis multiplex és hallucinációk léphetnek egyszerűen megnyilvánulásai különböző mértékű elektromos megszakítása Az azonos vagy különböző helyen az agyban, és a tünetek tűnnek crossover elég gyakori. Mercury amalgám eltávolítása feltűnő hatással enyhítheti ezeket a betegségeket sok esetekben. Egy új tömés hogy egy komoly betegség szinte biztos egy hét alatt elmúljon ToS. M V __ "
"Epilepszia: Susan, 11 éves, görcsrohama 15 percenként volt 6 hónapja. Ő volt rögzített, és volt 3 hónapja van hátra. 4 fő kellett tartani Susant lefogni az amalgám eltávolítás alatt heves görcsök miatt a fogorvosi székben. 6 nap múlva felkelt, A zsibbadás a testében már nem volt ott, agya tiszta volt, és tudott járni. A tavasszal ő videóra is fut a 100 yard kötőjel a 14,8 másodperc. "

„A tömések helyezett a lakosság foga közel egy század nevezett amalgám. Amalgám higanyt 50%-kal, 15-30%-os ezüst, 3-30% réz, 10% ón és 1% _zlncN.-t tartalmaz. 90%-a minden ember a higany érzékeny. Svédország és Németország már betiltani higany, mint egy fogászati gyógyászati anyag. Helyette különböző műanyag kompozitok mára amely a betegek nem allergiás.”
Itt is olvasni, hogy az északiak betegsége. Azok a szép afrikai fogsorok? Gyökeret rágcsálnak a fogmosás helyett. Valószínűleg esővizet isznak és fogorvost + fluoridos fogkrémet sem látnak sűrűn.
Remélem, hogy hasznát veszi valaki/mindenki.

Győr

(Zsuzska, 2012.01.11 11:47)

Sziasztok!
Gondoltam leirom történetemet ami mint sok más embernek nem volt könnyű! 6 hónapja kezdődött az egész erős szédüléssel nem tudtam egyedül közlekedni aztán hányás iszonyú fejfájás követte.Belerültem a neurológiára ott CT ,MRI,teljes vérkép ,nyaki ultrahang stb...
Az MRI-n láttak a kisagyamon foltokat de a drága doki azt mondta gyerekkorban szerezhettem esés miatt,igy eltanácsolt és akkor finoman fogalmaztam a kórházból nagyon betegen egyedül akkor már semmit nem tudtam csinálni.
Elküldtek Füll Orr gégészhez hátha a központi egyensúlyrendszerem sérült 3 hónapig jártam dokitól dokihoz de semmit nem találtak csak egyre rosszabbul lettem.Elmentem a neurólogus főorvoshoz ő nagyon kedves volt velem egyből mondta,hogy mi lehet a baj megvolt a második MRI-m és a gócpontok még erősebbek lettek egyből kórház agyvizvétel és szteorid kezelés utánna egy hét fekvés és azóta jobban vagyok csak zsibbadok néha.Vissza mentem dolgozni.Nagyon jó kezekben vagyok most már ugy érzem, nagyon rendes és lelkiismeretes az orvos akihez járok.
Holnap kell mennem ismét hozzá betanitanak az injekció beadására amit választott melyik lenne a megfelelő számomra.
Bár egy hete megint jobban zsibbadok remélem csak a fáradtságtól és az injekciók segiteni fognak egy kicsit.Röviden ennyi a történetem ha valaki tud jó tanáccsal szolgálni azt megköszönöm!!! Mindenkinek csak azt tudom mondani pozitívan másként nem lehet,nálam is párszor eltörött a mécses de annál rosszabb lett. ZSUZSKA.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Következő »